Bine aţi venit pe site-ul nostru!
 
 
Documente  Newsletter
E-mail:


Documente  Documente
 Codul de Conduită
 Ghidul Solicitantului - FAT septembrie 2013
 ANUNT FACILITATEA DE ASISTENTA TEHNICA
 Broşuri Asistenţă Tehnică
 Brosura POAT 2014 - 2020
 Studiul privind identificarea direcţiilor prioritare de reformă a Politicii de Coeziune post - 2013 din perspectiva României
 Brosura Studiu de caz privind Egalitatea de sanse

Evenimente  Evenimente

Evenimente
Pagina:  1  
Comitetul de Monitorizare al Programului Operaţional Asistenţă Tehnică - 12 noiembrie 2010
Data: 12.11.2010
În data de 12 noiembrie 2010, Ministerul Finanţelor Publice va organiza al şaptelea Comitet de Monitorizare pentru Programul Operaţional Asistenţă Tehnică (POAT), în cadrul căruia va fi analizată evoluţia acestui Program Operaţional în perioada mai – octombrie 2010.
mai mult
Conferinţă Anuală privind Asistenţa Tehnică 2010
Data: 25.03.2010
În data de 25 martie 2010, Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Asistenţă Tehnică, structură din cadrul Ministerului Finanţelor Publice, va organiza la Bucureşti cea de-a treia Conferinţă Anuală privind Asistenţa Tehnică
mai mult
Comitetul de Monitorizare al Programului Operational Asistenta Tehnică - 30 octombrie 2009
Data: 30.10.2009
În 29 şi 30 octombrie 2009, Ministerul Finanţelor Publice va organiza al cincilea Comitet de Monitorizare pentru Programul Operaţional Asistenţă Tehnică (POAT), în cadrul căruia va fi analizată evoluţia acestui Program Operaţional în perioada iunie – octombrie 2009.
mai mult
Coferinta anuală privind Asistenţa Tehnică
Data: 02.04.2009
In data de 2 aprilie va avea loc în Bucureşti Conferinţa anuală privind Asistenţa Tehnică ce se adresează potenţialilor beneficiari ai POAT, membrilor Comitetului de Monitorizare al POAT, mediului academic, partenerilor sociali etc. Totodată vor participa, în calitate de invitaţi, reprezentanţi ai Comisiei Europene, precum şi reprezentanţi din alte state membre (Polonia, Franţa, Germania). Numărul estimat de participanţi este de 100.
mai mult
Comitetul de Coordonare a Asistenţei Tehnice
Data: 06.02.2009
Aceasta este cea de a treia reuniune a Comitetului de Coordonare a Asistenţe Tehnice şi are loc la Bucureşti. Pe ordinea de zi figurează: prezentarea stadiului implementării POAT, prezentarea stadiului implementării Axelor Prioritare de Asistenţă Tehnică pentru fiecare program operaţional, prezentarea rezultatelor Grupurilor de Lucru privind problemele identificate pe domeniile respective şi a soluţiilor care pot fi rezolvate prin finanţare AT. Se vor mai discuta aspecte cu privire la: crearea condiţiilor pentru intensificarea absorbţiei instrumentelor structurale, pregătirea conferinţei anuale privind Asistenţa Tehnică şi pregătirea primei broşuri privind Asistenţa Tehnică.
mai mult
Comitetul de Monitorizare POAT
Data: 31.10.2008
Aceasta este treia reuniune a Comitetului de Monitorizare POAT si are loc la Mamaia. Pe ordinea de zi figureaza modificarea Regulamentului de Organizare si Functionare CM POAT, modificarea indicatorilor , prezentarea stadiului de implementare a programului, revizuirea Planului de Comunicare si a Planurilor Anuale de Evaluare.
mai mult
Pagina:  1  2  
Cauta pe site  Caută pe site

Ghidul Beneficiarului  Ghidul Beneficiarului
  Ghidul Solicitantului
  Instructiune beneficiari inchidere
  Instructiune accesare MySMIS
  Manuale utilizare MySMIS
  Anexa 4 - Contractul de finanţare
  Anexa 5 - Decizia de finantare
  Anexa 6 - Cererea de rambursare
  Anexa 7 - Raport de progres
  Alte anexe la Ghidul Solicitantului
  Anexa 18 - Lista verificare cerere de rambursare proiecte salarii
  Anexa 25 - Declaratie pe proprie raspundere pentru proiecte salarii
  MODEL scrisoare acceptare vizită la faţa locului
  FORMULAR IDEI DE PROIECTE

FAQ  FAQ
 Avand in vedere perioada lunga cuprinsa in prima Cerere de Rambursare, dorim sa stim daca pentru functionarii cu statut special care nu au mentionat procentul de 100%, activitati pe Fonduri Structurale – Obiectivul convergenta, pe fisa postului, putem sa intocmim foi de prezenta saptamanale (nu zilnice), semnate de D.G. al AMPOSCCE, OIE sau OI IMM (dupa caz)?
 Va rugam sa ne spuneti daca in cazul in care la schimbarea fisei postului, managerii publici vor avea 99% atributii pe fonduri structurale si 1% alte atributii ce revin din statutul de manager public, mai este necesara intocmirea de foi de prezenta zilnice?
 Avand in vedere prevederile contractului de finantare privind masurile de informare si publicitate va rugam sa ne spuneti daca este obligatorie publicarea unui anunt in presa scrisa sau este suficienta publicarea anuntului pe site-ul institutiei beneficiare?
 In ce masura pot fi cuprinse in foile de prezenta ale personalului din cadrul structurilor suport implicate in proiectele POAT si activitatile privind stabilirea drepturilor salariale pentru echipele de proiect (proiecte finantate prin PO etc), respectiv acordarea claselor salariale conform prevederilor art.34 din Legea nr.284/2010, precum si activitatile privind rambursarea acestor sume?”
 Activitati precum: ordine stabilire drepturi salariale pentru personalul care beneficiaza de majorare salariala din AM (HG 595) la angajare, evaluare, modificare gradatii, etc, ordine de numire pe posturi cu atributii in gestionarea fondurilor structurale, ordine de modificare a structurilor organizatorice si a statelor de functii, nu sunt activitati eligibile pentru echipa de proiect. Dar in vederea stabilirii claselor de salarizare suplimentare orele alocate acestor activitati trebuie sa apara undeva. In timesheet apar doar activitatile eligibile, restul unde sunt mentionate?

Forum  Retea 1
Forum  Retea 2
Forum  Retea 3
Forum  Retea 4

Sesizare nereguli  Sesizare nereguli

Video  Video

 
  Proiect co-finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin POAT 2007-2013.

© 2011 Ministerul Fondurilor Europene
creare site-uri web - DancoVision
Home | POAT | Informaţii utile | Coordonare Asistenţă Tehnică | Licitaţii | Despre noi | Hartă Site | FAQ | Contact